pondělí 24. prosince 2018

Vykrajovátka felcman

Vykrajovátka felcman

Vykrajovátka vykrajovatka. Doprava zdarma od 9Kč. V sadě je jedno hladké kolečko a jedno kolečko se středem ve tvaru hvězdy. Set je ideální na přípravu slepovaného cukroví. Pomocí vykrajovátek snadno vytvoříte nejrůznější tvary Vašeho oblíbeného vánočního . Momentálně nedostupné.


Je zde 3kusů zboží. Podle ceny: od nejnižší, Podle ceny: od. Odeslat stránku e-mailem. Kód produktu, APO-F864. Proč nakoupit právě u nás? Popis a parametre produktu.


Jsou vhodné na sladké ale i na . Detailní popis produktu. V sadě najdete vykrajovátka na cukroví ve tvaru kočičky, hlemýždě, kravičky, koníka, prasátka a oslíka. Všechna vykrajovátka jsou . Sada kusů vykrajovátek ve tvaru vroubkovaný čtvereček. Jeden čtvereček má střed ve tvaru srdíčka. Ideální na linecké cukroví.


Vykrajovátka felcman

Velikost cca 42xmm. Vysočinu, obce DOBRUŠKA. Chytrý nákup nábytku a dekorací.


Pobočka firmy JAKUB FELCMAN - VYKRAJOVÁTKA , DORTOVÉ FORMY spadající do oblasti Čechy - katalog firem a obce DOBRUŠKA. V této sekci E- shopy a . KOVOVÝROBA FELCMAN JAKUB - vykrajovátka , formičky. Information about legal form.


Legal forentrepreneur. Zeptejte se, rádi poradíme. A dough cutter in the shape of a Giraffe. Výrobek se již neprodává. FORMIČKY A VYKRAJOVÁTKA NA CUKROVÍ.


Kovovýroba Bystřice n. Nabízí celou řady tvarů a velikostí, díky své výrobní technologii mohou také . Spolehlivé informace z Prostějov na firmy a živnostníky poskytující služby E- shopy a inzerce s pobočku JAKUB FELCMAN - VYKRAJOVÁTKA , DORTOVÉ . Kde koupit Luxusní vykrajovátka - zvířata - výpis zboží. DPH ( ): 6Kč. Felcman Sada vykrajovátek - zvířata ZOO. Hlídací pes: Hlídací pes.


Sada vykrajovátek perníková chaloupka Sada obsahuje vykrajovátka z pocínovaného potravinářského plechu na výrobu 3D chaloupky z perníku. Jsme česká firma která se zabývá výrobou .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky