úterý 19. února 2019

Bombička co2 12g olejová

COolejová 12g bombička je určena do vzduchových pistolí, vzduchových pušek a také do airsoftových pistolí. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Kapacita bombičky, nápně plynu 12 . Dotazy na dostupnost a ceny rádi zodpovíme na tel.


Olejové 12g CObombička vhodná k péči o Vaši zbraň. Při používání klasických CObombiček dochází k vysušování vnitřních částí zbraně, což může vést k. Olejová bombička pro čištění mechanismu COvzduchových zbraní. Bombička je určena pro vzduchové.


Výrobci COpistolí a revolverů doporučují tuto čistící olejovou . Počet výstřelů se odvíjí od dané zbraně. Ideální způsob jak promazat vaši COpistoli nebo COpušku. COjednorázová bombička je určena pro . Nově přehlednější a rychlejší.


Německý výrobce Umarex zavádí na trh také výrobky pod vlastní značkou Umarex. Nyní se častěji již zobrazuje s novým logem zkráceně UX po vzoru exportu . Cena uvedena za balení. Hmotnost a nápln g. Pistolová bombička s obsahem hnacího plynu CO( 12g) určená pro vzduchové a airsoftové zbraně. Jedna bombička vydrží na cca . Dostupnost: Nedostupné.


Je opatřena olejem tak aby byla provedena konzervace. Plyn COnení vhodný k potravinářským účelům. Pro vzduchové pistole s pohonem střely CO2.


Našroubuje se na trn ve zbrani, který propíchne hrdlo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky