úterý 26. února 2019

Malé zapékací misky

Malá miska na zapékání i servírování, tzv. V nugátovém provedení vypadá velmi elegantně. Pekáč a zapékací mísa patří k základní výbavě každé kuchyně. Doplňte tu vaši o litinový, keramický či smaltovaný pekáč s víkem.


Nebo volte zapékací mísu, . Misky na pečení eshop.

V košíku nejsou žádné položky. Pro dopravu ZDARMA nakupte ještě za 1 . Nádobí je vyrobeno z velice kvalitního . V malé zapékací misce připravíte paštiku jako předrm, zapečené brambory jako přílohu a na závěr sladký dezert. Zapékací misky a formy jsou nepostradatelným.


Jídla ze zapékací misky - to je jeden z nových kulinářských trendů, který díky bohu. Malé zapekaci misky recepty, které budete milovat. Prohlédněte si naši kolekci nádobí do trouby.


Vybírat můžete z různých velikostí a stylů, abyste si mohli připravit jakýkoli pokrm.

Jídlo navíc můžete servírovat ve . Větší misky jsou na přípravu pohoštění pro celou rodinu, menší na pečení jednotlivých porcí nebo na créme brulée. Objednejte si zapékací misky BergHOFF a používejte je v klasické i mikrovlnné troubě. Použijte zbývající lžičku másla na vymaštění malé zapékací misky. Tři čtvrtiny špenátu přesuňte do zapékací misky a navrch poklaďte filety v jedné vrstvě.


Neoloupaný česnek pečte v malé zapékací misce asi minut nebo doměkka. Když vychladne, vymáčkněte z něj měkký upečený česnek a odstraňte slupky. Napadlo mě, že bychom na to mohli používat ty malé zapékací misky a servírovat to rovnou v nich. Bude to vypadat zajímavě, a jestli se to ujme, můžeme v nich . Všechny ingredience smícháme v misce a přelijeme do většího hrníčku nebodo malé zapékací misky.


Hrnek dáme domikrovlnné . Tato zapékací miska na lasagne umožňuje servírovat každému jeho vlastní porci. V nabídce máme i další malé zapékací misky a různé velikosti a tvary . C),(sklo je hladké a neporézní, snadná údržba (lze mýt v myčkách na nádobí), ekologický materiál. Naopak pro přípravu pokrmů, které chceme servírovat každému ve své misce, zvolíme zapékací misky ideální pro malé jednotlivé porce. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů zapékací misky.


Víka zapékacích misek - ks. Inzerát byl odebran z.

Připravíme si čtyři malé zapékací misky , které vymažeme máslem. Rozdělíme mezi ně smetanu, vejce a dochutíme solí a pepřem. Na dno menšího pekáče . Produkt není momentálně k dispozici. Z žáruvzdorné glazované keramiky.


Vhodné do trouby do 2°C.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky