středa 20. února 2019

Odšťavňovač citrusů

Bezpečnostní systém zabrání . Připravte se na léto a pořiďte si elektrický lis na citrusy. Pomůcky do kuchyně favi. Hledáte malý odšťavňovač citrusů ? Jeho pomocí získáte .

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Lis na citrusy Gorenje pro maximální výtěžnost citrusových plodů! Zhlédni na Gastromania. Kupte lis na citrusy a vymačkejte si čerstvou šťávu z pomeranče a jiných citrusů. Lisy máme skladem a rychle Vám je dodáme! Odstředivé odšťavňovače.


Tento typ odšťavňovačů nejdříve nastrouhá ovoce a zeleninu na diskovém struhadle a poté nastrouhanou hmotu rozprostře na jemné. Jsou hraví, jsou šikovní, jsou šik!

Lisy na citrusové plody, jako pomeranče, citrony, grepy. Italští pomocní do kuchyně od Snips vám zjednoduší život a ušetří hromadu času i nervů. Pracuje do omrzení, kolik citrusů jakéhokoli druhu mu nabídnete, z tolika Vám vymačká lahodnou . Pomocí tohoto lisu na citrusové plody lze snadno připravit chutný domácí džus. Díky kompaktnímu designu jej lze snadno ukládat.


Všechny součásti lze mýt v . Odšťavňovač citrusů COMFORTLINE. Vyměňte svůj starý a nudný odšťavňovač za netradiční s jedinečným provedením. Kč Výkon motoru: 1W Jednoduché čištění.


Kdy se hodí pákový citrusovač a který má regulaci hustoty šťávy? Ruční nebo elektrický lis na citrusy ? Vybírejte z inzerátů. Elektrický odšťavňovač citrusů s jednoduchým ovládáním. Ovoce stačí zatlačit na lisovací nástavec a získáte až 8ml osvěžující šťávy bez jakékoliv námahy. Prodám nepoužitý elektrický odšťavňovač citrusů.


Má vymačkávací rotační nástavce různých velikostí. Objem nádoby 7ml a výkon motoru 40W, bez krabice.

Hodnotilo 1zákazníků Recenzovalo zákazníků. Se dvěma nástavci pro větší nebo menší citrusy , nádržka s odměrkou a výlevkou, pohodlné držadlo pro usnadnění odšťavnění citrusů. Zboží zakoupené v našem e-shopu nezasíláme do zahraničí. Goods purchased in our eshop do not ship abroad. Mechanický odšťavňovač citrusů Classic.


Rozměry: cca x 1x . Rychlost a snadnost zpracování citrusů je dána vestavěným řezacím nožem a dvěma odšťavňovacími hroty, . Nakrájený citron vložíte dovnitř, zmáčknete . Odštavňovač citrusů můžete mýt v myčce a jistě se bude pěkně vyjímat ve vaší kuchyni. Jednotlivé díly lze mýt v myčce, a tak je snadná a rychlá i jejich údržba. Usnadní vám dodržování pitného.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky