pátek 15. února 2019

Přešití motosedla

Přešití sedla TOURING COMFORT bez gelových vložek nebo vyhřívání. PIČKOVÁ kvalita pro náročné zákazníky. Tak pro mě je úprava a přešití sedla jiná operace než nový hotový potah. Taky mám dobrý tip na šikovné ruce, ale taky mimo JČ.


V Plzni-Křimicích je autočalouník p. Přejděte na nové stránky: WWW. Stačí otevřít a budeš v obraze. Vážení zákazníci, zde vyobrazená přešitá sedla máme pro Vás na ukázku naší již vykonané práce.


U sedel, kde je v poznámce napsáno skladem znamená, . Auto-moto čalounictví a sedlářství Grym. Fojtka, Liberec, Czech Republic. Nabízíme úpravy motocyklových sedel pro zvýšení komfortu při jízdě a vylepšení vzhledu. Zvýšená hrana pro spolujezdce, snížení atd.


Perfektní zpracování . Hledám někoho na přešití motosedla na Honda Africa 750. Podle starého potahu ,jen jiné barvy, nejlépe Olomouc a okolí. Firma AUTOČALOUNICTVÍ Josef Podhradský se specializuje na čalounění pro motosedla.


Nejen změna tvaru originálního. Vašeho motocyklu francouzskou firmou Bagster. Byla vytvořena úprava tvaru motosedla a vyroben nový protiskluzový potah. Byla přešitá boční část autopotahu a vyspravený molitan.


Cena za všití latexové pěny, snížení, zvýšení a všití nápisu je tis kč. Provedení podobné jak bagster 1 kvalita doba . Hoj borci, mám dotaz. Napadlo mě nechat si přešít sedlo. Smiley DDtuning CZ : tady asi . Test motosedla na YAMAHA Fazer.


Kč za výplň sedla materiálem . Dávám ho tam taky na přešití. Tady je odkaz na jeho stránky. Střechy na kabriolety, motosedla.


Varadero jsme dělali mnohokrát, cena za kompletní přešití včetně latexové pěny snížení neb.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky