úterý 19. února 2019

Povlečení 140 x 200

Takže jestli máte doma lůžkoviny v rozměru 140x2centimetrů, určitě víte, že v této kategorii je nabídka prakticky nekonečná. Co se týče barevných provedení, . Povlečení v rozměru 140x200. U nás si povlečení vyberete!


Nabízíme nepřeberné množství vzorů i materiálů za zvýodněné ceny. Přijďte se podívat na náš e-shop, čeká vás tu výhodný nákup!

My pro vás máme široký výběr z materiálů, barev i vzorů. Své snové povlečení seženete na e-shopu KIKA. Vyberte si z naší nabídky povlečení 1x 2cm. Oživte svou ložnici barevným nebo jednobarevným bavlněným, krepovým nebo saténovým povlečením. Kvalitní české povlečení z bavlny Renforcé Sevilla 140x200.


Luxusní mikrokrepové nežehlivé povlečení 140x2- cream. Zpříjemněte své holčičce usínání v pohádkovém . Velikost polštáře je možno po . Na krepové ložní povlečení 1x 2se nezapomíná.

Popis: Prodám flanelové dětské povlečení, vel. Pro maximální pohodlí má povlečení praktické zapínání na zip. Nesrážlivé provedení Sanfor. Různá barevná provedení. Hodnocení produktu:.


Oboustranné povlečení pro děti, které mají rády stavebnice a barevné kostky. Klasická hladká ložní souprava,ušitá z kvalitního,jemného,1bavlněného materiálu v plátnové vazbě. V nabídce také dílné saténové povlečení 140x2na dvoulůžko v dárkovém balení značky ISSIMO a . Expedujeme: do týdne. Bavlněné povlečení 1x 2cm. Toto povlečení pro vás máme s pohodlným zapínáním na zip.


Velmi příjemný materiál a hezké dezény. VÝROBCE JE DRŽITELEM CERTIFIKÁTU. Rozměr: přikrývka 1x 200cm, polštář x 90cm. Ložní povlečení bavlna je příjemné a hebké na omak. Na přání ušijeme i jiný rozměr než nabízíme.


Díky materiálovému složení je zajištěna barevná a . Polštář je z obou stran stejný. Komfortní zipový uzávěr je samozřejmostí.

Materiál : 1 bavlna. Barva:zelená,modrá,žlutá . Výběr krytu pro přikrývku je jedním z klíčových prvků zdobení ložnice pro textilní doplňky. Zvláště pokud máte velkou . V naší nabídce naleznete mnoho krásných vzorů flanelového povlečení ,. POVLEČENÍ BAVLNA 140x2, BytovyShop.


Navíc oceníte příjemnou bavlnu, do které se vždy rádi zachumláte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky