úterý 12. února 2019

Odtah z digestoře

Odtah digestoře - Sklon odtahového potrubí. Z důvodu hlučnosti a výkonu digestoře je nutné digestoř montovat co nejblíže vstupu do odtahového komína nebo co nejblíže zdi, přes kterou je odtah vyveden. Prosím o radu, jak řešit odtah z ostrůvkové digestoře.


Mám varianty: 1) odvod přímo nahoru skrz spirollový strop, ve 2. Pro odtah byla použita hliníková hadice semivent o průměru 120mm napojená k digestoři a vedená až ven na . Na trhu jsou digestoře , kterým stačí průměr odtahu 1mm.

Tyto odsavače par jsou ale málo výkonné. Výkonná digestoř potřebuje odtahové. Druhou, stejně důležitou částí, je odtahové potrubí digestoře. Je dobré vědět, že při tomto . Jak zvolit kapacitu digestoře.


Tišší provoz – recirkulační odtah je hlučnější. Finanční stránka – není potřeba měnit uhlíkové filtry. Jaký průměr odtahu zvolit?

Nechte digestoř volně dýchat. Odtahové digestoře odvádějí odsávaný vzduch mimo objekt. Standardně je pro vedení vzduchu používáno odtahové potrubí vyústěné do ventilačního komína či. FABER System 1Flexo PVC s drátěnou kostrou 1m.


Instalace digestoře v odtahové verzi je doporučována, . Doporučujeme naplánovat odtah z digestoře po co nejkratší trase s co nejméně ostrými přechody či rohy. To vše vám zajistí lepší výkon digestoře a tišší chod. Teď ale vznikl problém, kdy jsme si vybrali digestoř s horním odtahem o průměru mm. Taška je prý pouze do 1mm. Stropem tedy půjde trubka mm ale ke.


Připojení digestoře s odtahem. Moderní odsavače par většinou disponují dvěma vývody pro odtah. Můžete si tedy zvolit, . Naopak odtahové digestoře umístíme tam, kde komín, ventilační šachta nebo odtahové potrubí je. Všechny digestoře MORA vám umožní oba způsoby odtahů par. Kvalitní digestoře všech velikostí a typů od vybraných výrobců.


Dobrý den, zajímalo by mě, kolik odtahů je v zadní části digestoře. Mám odtah přizpůsobený na zadní stěně vlevo.

Tomu napomáhá i to, že digestoř se spodním odtahem uvolnila prostor. Typy digestoří Odtah nebo recirkulace Výkon a energetická náročnost Energetický štítek Hlučnost Funkce Ceny Údržba digestoře. Máme bungalov se střechou ve sklonu 25°, takže blízko ke střeše.


Chtěl jsem tedy co nejúčinnější odtah digestoře a bylo mi porazeno přes . Nabízíme pestrou paletu klasických digestoří od značek⭐Amica, Candy, Electrolux, Guzzanti ⭐a další – to vše na jednom místě. Rychle, výhodně, pohodlně. A pozor, u digestoří s přímým odtahem se nesmíme nechat zmást tím, co nám předvedou v kuchyňském stu- diu, kde není spotřebič připojen na odtah.


Vyroben v České republice. Digestoře s odtahem do komína jsou velmi praktické a často používané řešení pro odtah par a nežádoucích pachů od vaření.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky