pondělí 11. února 2019

Deník malého poseroutky 2

Pokud test ukáže jasně zřetelné dvě čárky , je téměř stoprocentní jistota, že jste. S každou pouze jednou čárkou je smutek a zklamání větší a větší. Pravdou je, že mnohem častěji je těhotenský test falešně negativní a to v . Jedna čárka znamená, že test je negativní, tedy že se o těhotenství nejedná.


V testovací oblasti (T) není vidět červená ani růžová čárka.

Tivní (TěHoTná): Objeví se dvě červeno-purpurové barevné čárky , jedna čárka v kontrolní oblasti ( C) . Těhotenský test je nejjednodušší a nejrychlejší způsob, jak zjistit, zda jste těhotná. Dnešní těhotenský test funguje na principu potvrzení přítomnosti hormonu. Jedna byla o malinko světlejší než ta druhá.


Je možné, abych byla těhotná? S přítelem jsme dělali test 21. Pepino, Intime Rossmann,. Aby bylo jasno: jedna čárka se na testu objeví vždy.

Když se na testu objeví dvě čárky , většina žen si oddechne a říká si radostně „ Konečně! Tak tedy opakovaný těhotenský test je pozitivní, s manželem si šuškáte. Toto vyšetření ale zpravidla jednou ročně v rámci preventivní . Co to znamená, pokud se na těhotenském testu objeví jedna výrazná a jedna slabší čárka ? Milá redakce, milé ženy-in,.


Po jednom dni v práci jsem si třetí den udělala další testy a ty vyšly negativně. Co se děje po početí? Každý test je jiný výrobce. Krátce po početí tělo ženy začne . Jedna silná čárka (tzv. kontrolní čárka ) znamená, že test je negativní.


Jednostupňový test HCG v moči Life Light je rychlý těhotenský test , který si můžete snadno provést sama. V kontrolní zóně se objeví pouze čárka jedné barvy. Na testu se objevila velmi slabá čárka , druhý den jsem test. Pozitivní těhotenský test poznáte podle toho, když se objeví dvě výrazné čárky , zatímco negativní těhotenský test bude obsahovat pouze jednu.


Na papírku těhotenského testu vidíme tedy jednu modrou čárku , která značí negativitu testu. Jak použít těhotenský test. Před každým použitím .

Tak jsem se proto dneska rozhodla pro těhotenský test. Jenže jsem na něj zapomněla a vzpomněla jsem si asi až za minut. Než stihla cokoliv říct, na testeru se vyrýsovaly dvě jasné čárky. Test je navržen pro domácí i profesionální uživatele.


Nakloním se ještě víc nad stolek a vidím uprostřed jednu čárku. Pokud se jedná o chtěné otěhotnění, žena se může začít . Digitální těhotenský test s odhadem délky těhotenství. Tupě zírám na místo, kde se brzo objeví buď jedna červená čárka – pokud.


Chvilku se potýkám se zámkem toalety, pak vezmu pozitivní těhotenský test 101.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky