čtvrtek 28. února 2019

Guzzanti gz 22

Thermoelectric dual winecooler with glass door. Free delivery and returns on eligible orders. Zatím nebylo ohodnoceno.


C, duální zóna chlazení, kapacita celkem . Duálny zóna chladenia kapacita. Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


Products:Free- standing Wine Coolers. GUZZANTI GZ VINOTÉKA. Your price: 12€. Tým je zaručená veľmi tichá prevádzka. Túto vinotéku s dostatočným chladiacim výkonom a objemom pre všetky vaše vína si proste zamilujete.


Guzzanti gz 22

Proč si nedopřát to nejlepší víno dokonale vychlazené na přesnou someliérskou teplotu? Nenechejte si utéct prožitek perfektního večera u vynikající sklenky. Ponúka tak úložný priestor pre litrov.


Große Auswahl von Top-Marken. Dveře: prosklené dveře. Kapacita - láhve: 12. Spotřeba energie (kWh):. Olcsó GZ B Hűtőtáskák árak, akciók.


A termoelektromos hűtőláda fűtési funkcióval 22 . A belső tér két zónára van osztva, amelyek optimális . Mehr darüber in der Garantiebroschüre. Induktionskochfelder . Biztosítása szervezett tárolása a. Momentálně nedostupné. Vinotéka Guzzanti GZ 22. Bezpłatna gwarancja lat. Warunki gwarancji znajdziesz w broszurze.


Termoobieg szybko i. Zobacz inne Witryny chłodnicze, najtańsze i najlepsze oferty. Použitím stránek s tím souhlasíte. Zakázat je můžete v nastavení prohlížeče, budete pak ale omezeni v. Nakupujte výhodně, dokud je zboží ještě k dispozici. Všetky informácie o produkte.


Guzzanti GZ egy professzionális minőségű borhűtő, amely akár palack tárolására is alkalmas. Skladová dostupnost: Na dotaz . Autochladnička Guzzanti GZ 22B šedá. Ideální pomocník na cesty a výlety nejen v parných letních dnech, neboť chladicí box má také funci ohřevu, takže jej . Dôležité informácie:.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky