úterý 26. února 2019

Simax zapékací mísa

Praktická mísa vyrobená z kvalitního a tepelně odolného borosilikátového skla SIMAX. Ideální k zapékání, dušení a pečení. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Bohatý výběr pekáčů a zapékacích misek za skvělé ceny! Vše od značek Bergner , Banquet, GreenPan, Staub a další.


Simax zapékací mísa

Využíva sa k zapekaniu, duseniu a pečeniu. Skleněná zapékací mísa z kolekce Exclusive se liší svým bezpečnějším úchopem Smart touch díky kterému bude manipulace ještě pohodlnější. SIMAX mísa 6l čtvercová zapékací. Simax - zapékací mísa 4L. Borosilikátové sklo, včetně výka , 35x22x1 obje8L.


Dům a zahrada - Nova zapekaci bazar. Nová nepoužívaná zapékací mísa ( motiv cibulák), 28x15x6cm. Zboží není momentálně skladem. Navštivte akcniletaky.


Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými náhledy. Nově přehlednější a rychlejší. Hranatá zapékací mísa bez víka. Odolná proti žáru - vhodné pro zapékání potravin v troubě.


Při používání dodržujte zásadu pozvolného ohřívání i . Pekáč je vyroben z tvrdého boritokřemičitého skla,. Využijete ji jak na pečeni, tak na zapečené brambory, lasagne, . K přímému servírování rovnou na stůl je vhodná zapékací mísa se. Můžete v ní pokrm rovnou . Mísa je vyrobená z kvalitního a tepelně odolného borosilikátového skla SIMAX. Condition: New product.


Okrúhly sklenený pekáč s vekom z varného skla. Varné sklo patrí medzi obľúbené materiály. Zapékací mísa Premier Housewares Sweet Heart. BELIS M QUEEN LINE - LITINOVÁ ZAPÉKACÍ MÍSA Belis Queen Line Litina pekáč hranatý 35x25x6cm je určen k pečení v troubě.


Vhodná do všech typů kuchyňských . KitchenAid KBLR09AGAC keramická zapékací mísa čtvercová 24cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky