čtvrtek 11. dubna 2019

Dámský kilt do sauny

Kilt do sauny dámský je saunový kilt od vysoce kvalitní firmy Vossen. Saunovací kilt Vám poslouží jako bezvadný ručník do sauny s pohodlným zapínáním. Saunový kilt vám zpříjemní pobyt v sauně.


Může být použitý k zabalení těla po spršenebo koupeli. Každý milovník sauny by měl vlastnit .

Luxusní extra savý kilt do sauny a wellness z prémiové kolekce Vosen Luxuria EVO. Vyrobeno z kvalitní evropské bavlny. Vše pro sauny a saunování na jednom místě! Saunové doplňky, sauny , infrasauny, saunové esence, textil do sauny za akční ceny na saunapoint.


Tyto sladěné párové kilty do sauny potěší všechny milovníky saunování, plavání i wellness. A navíc námořnický design s modrými proužky bude vypadat stylově . Odlehčený saunový kilt s prodlouženou dámskou velikostí. Materiál zajišťuje vynikající savost a lehkost.

Pánský a dámský KILT do sauny materiál: bavlna. Oblečení do sauny v jednoduchém střihu s kapsou pro pobyt v sauně. Hodnotenie produktu:. Nádherný kilt do sauny pre ženu.


Bavlnený Vhodný nielen , ale tiež môže byť použitý k zabaleniu svojho tela alebo. Kilty do sauny disponují dlouhými suchými zipy a jsou vhodné . Saunovacie kilt Vám poslúži ako bezchybný uterák do sauny s pohodlným zapínaním. Přidat do oblíbených.


Kilt se speciálním reliéfním úpletem . Luxusní provedení se zapošitými okraji a zapracovanými lemy s praktickým zipem . Kilty jsou ručně šité přímo pro Infinit ze 1 bavlny. Nabízíme pánskou i dámskou variantu v bílém provedení. Jen volte velikost ručníku, aby se do nich budoucí majitelé pohodlně zabalili :o)).


Sada obsahuje kvalitní dámský saunový kilt s kapsou, turban a trepky ze 1. Zapínání na suchý zip - pro pohodlnější regulaci obvodu, 3XL velikost - obvod 17. Specializovaný e-shop na čepice do sauny.

Kvalitní dámský kilt MERI do sauny od Lapuan Kankurit je vyroben tradičním finským textilním postupem ze lněného froté a bavlny. Luxusní dámská osuška do sauny Meri z kvalitního lnu a bavlny vám bude dobrým společníkem pro chvíle relaxace. Flexibilní zapínání zaručuje, že saunový kilt. Jedna se o pánský nebo dámský prodloužený kilt do sauny. Je velmi luxusně zpracovaný a přizpůsobený pro používání v sauně při . Dostupné na objednávku.


Kategorie: Textil pro saunování Štítky: sauna. Luxusní dámský kilt LIVINA v barvě šedé s kapsou. Kvalitní provedení z měkké bavlny a velmi savého materiálu. Dámský luxusní župan DURU s kapucí. Praktický kilt do sauny , ktorý zahalí čo má a pritom nepadá.


Užite si zdravé saunovanie v kilte zo 1-nej bavlny. Najluxusnejšie kilt Armani do sauny. Dámsky kilt s praktickým zipsom je ideálny spoločník pre relaxáciu v saune. Ponúka veľmi komfortný pocit, vysokú kvalitu a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky