čtvrtek 25. dubna 2019

Mříže ke stromům

Tradiční prvek městského parteru v současném provedení. Vhodné do rozmanitých lokalit, historických i zcela moderních. K dispozici jsou kruhové i čtvercové . Hranaté mříže ke stromům.


Vyrábíme hranaté litinové i ocelové mříže. V nabídce máme řadu motivů mříží, jež je možné doplnit logy měst , .

Kruhové mříže ke stromům. Nabízíme řadu motivů, které lze doplnit historickými vzory měst, krajů či . K mřížím vyrábíme nosné konstrukce i ochranu kmene z pozinkovaných ocelových profilů. Korzety pro stromy mají ochrannou a podpůrnou funkci.


Ochranné mříže na stromy. Nejčastější použití nacházejí zejména na pěších zónách, náměstích a všude tam, kde jsou ve vydlážděných prostorech osazeny stromy. Výchozí třídění, Seřadit podle oblíbenosti, Seřadit od nejnovějších, Seřadit podle ceny: od nejnižší k . Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci .

Rám mříže na kořenovou obrubu. Umožňuje stromům svobodně růst, usnadňuje závlahu a zpomaluje vysychání podloží. Společnost SIAINVEST s. Vrtiška Unikátní koncept kombinace roštu ke stromům a sedacích prvků je v pravém slova smyslu multifunkční. SCARLET SE PŘITISKLA K OCELOVÝM MŘÍŽÍM A POKOUŠELA SE dosáhnout na větev stromu , která visela kousek od její klece. Některé z nabízených typů lze použít k menším stromům bez nutnosti vytvářet velký prostor pro mříž.


Mříže ke stromům TAULAT. Zatím co při požadavku na zakrytí velkých vzrostlých stromů. Klasik ochranná mříž ke stromu. Minimální množství pro objednávku: 1 . Litinové mříže kolem stromů (uložené horizontálně v nosném rámu) plní.


Vystavovatelé pro obor 4. Stojany na kola, ochranné mříže ke stromům. MiVAL - Milan Valášek. Průběh díla uvedený v bodě 11. Stromové mříže mohou být doplněny vertikální ochranou kmene stromu , která je ke stromové mříži připevněna šroubovým spojem. Povrchová úprava je . Kotveníkůly se používá pro stromy , které v době výsadby dosahují běžných rozměrů nově.


Ozdobné mříže u stromů chybí.

Brodě, je krádež ozdobných mříží od čtyř stromů rostoucích v Masarykově ulici v Železném Brodě. Od té doby však zůstal prostor kolem stromů rozkopaný. Dnes v dopoledních hodinách se započalo s montáží litinových mříží a rámů.


Stromová mříž X-MSje vyrobena z hliníkových profilů, které jsou zakončeny krycím profilem v. Prostor, v němž byla tehdy, zatím zarostl novými kořeny, které jí jako mříž.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky