čtvrtek 25. dubna 2019

Vinotéka guzzanti

Termochladicí prosklená vinotéka. Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství. Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace). Domácí vinotéka , která nabízí nadstandardní objem litrů, což odpovídá . Túto vinotéku s dostatočným chladiacim výkonom a objemom pre všetky vaše vína si proste zamilujete.


Vinotéka guzzanti

Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento . Distribuce: oficiální ČR Provedení výrobku: černá barva. Popis: Prodám novou vinotéku, nevhodný dárek. Všetky informácie o produkte. Kompresorová vestavná vinotéka - kapacita lahví.


Možnost uskladnění až lahví vína (l). Nastavení teplot od – °C. Dvě nezávislé duální teplotní zóny pro láhví. GZ vinotéka GUZZANTI. Elektro - Vinoteka guzzanti bazar.


Vinotéka guzzanti

Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší . Je vhodná do kancelárie, penziónu, ale aj pre milovníka vína.


Je rozdelená na zóny ? Skvěle se hodí do hotelů či restaurací. Její objem činní 1litrů a nabízí . Konstrukce chladničky: vinotéka. Dveře: prosklené dveře.


Vinotéka guzzanti

Objem celkem (l): 48. Kapacita - láhve: 16. Spotřeba energie (kWh): 0. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Vinotéka Guzzanti GZ18DD za akční ceny. Vícejazyčný online slovník.


Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, slovenštiny a naopak.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky