pátek 12. dubna 2019

Starbucks nabídka kávy

Typ výrobku, sudy na kvas. Sud plastový, objem 120l, výška 75cm, priemer 54cm, bez veka, farba biela. Barel na vodu širokohrdlý l : doručení domů nebo na prodejnu.


Plastové nádoby, sudy , barely, PK Group. Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Sud lze použít na vodu, kvas apod. Sud je vyroben z polyethylenu, barva sudu bílá s černým víkem, odstín barvy se . Predám nerezové sudy na víno. V nabídce máme nové i použité čisté sudy.


Vhodné pro potraviny, vodu, kvas i pevné hmoty. Na nabízené zboží se vztahuje 1 garance kvality. Kanystry, bandasky plastové.

Lze jej tedy využít například také jako sud na kvas. Bližšie info po telefóne. Víko je vybaveno těsněním. Vianocami sú sudy na kapustu. Vhodný na kapalné i sypké materiály.


Rozměr: 3x 8mm Objel , hrdlo 1mm. Nabízíme plastové nádoby - plastové sudy na vodu, plastové sudy na kvas , plastové sudy na víno, přepravní. Prodám 220L,V94cm plastové sudy , 50l kanystry,barely, 2x uzavíratelné hrdlo, popř. HUKA KOSH-Barel na kvas širokohrdlý 50l. Součástí balení je plastový sud , víko s těsněním a vypouštěcí ventil.


Pri spracovaní hrozna sa nezaobídete bez demižóna, kvasnej nádoby, plastového suda na víno, prepravky a . Prodáváme levně zahradní plastové sudy (barely) o objemu 30l, 50l , 60l, 120l, 150l a 220l s víkem i bez. Zahradní plastové sudy na dešťovou vodu, kvas , víno a. L za EUR Sudy sú úplne ako nové Vhodne na kvas , vodu,zrno, odpad. Projděte si inzeráty plastove sudy kvas na inzertním serveru AVÍZO.

Nebo si k nám vložte inzerát. Barel je vhodný pro uchování dešťové vody, jako plastový sud na kvas , krmiva, možné využití také jako vodácký barel. Použite 50L potravinárske plastové sudy. Sudy boli použité len na uskladnenie zeleniny, sú vhodné na uskladnenie krmovín, zber dažďovej vody, . Barel s objemom litrov je vyhotovený z bieleho plastu s rúčkami a vekom.


Sudy Morava provádí výkup, nákup a prodej plastových sudů, barelů, kádí, všech. Ucha a víka na 50L barely. Sudy jsou čisté a vhodné na kvas , me zrní a jiné. Sud je vhodný i pro použití v potravinářství (např. na kvas apod.).


Není certifikován na přepravu či skladování nebezpečných látek dle dohody ADR. Tento plastový sud teda možné používať napríklad aj na kvas. Není vhodná pro výsyp horkého popela!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky