úterý 30. dubna 2019

Liebherr jeřáby

V každém tržním regionu se vyrábějí jeřáby speciálně upravené podle požadavků zákazníků. Divize navíc nabízí projektové poradenství, mimo jiné pro stavby . Kromě toho má tato divize po celém světě k dispozici velké . Hanyš nabízí moderní vozový park s jeřáby k pronájmu. Liebherr - věžové jeřáby , Popůvky.


LTC kompaktní jeřáby.

LTR teleskopické pásové jeřáby. Prvním vyráběným strojem firmy byl mobilní věžový otočný jeřáb. Představení největšího jeřábu poprvé na pražské Pankráci. Hospodárnější řešení manipulace s jakýmikoliv břemeny. Lakhta Center je nejvyšší . May Vzdušný teleskop.


Zajišťujeme také přepravu a servis jeřábů, montáže, demontáže, školení a další . Provádíme nakládání a vykládání materiálů za pomoci jeřábů.

Jeřáby LTM a jeřábnické práce. Cena za hodinu s nosností 70t ‎: ‎Individuální;. Centrála společnosti se nachází v . Výpočet leasingové splátky. Okres leasingu, měsíců.


ZDVIHACÍ TECHNIKA arrow JEŘÁBY arrow JEŘÁBY VĚŽOVÉ OTOČNÉ. Zobrazit všechny záznamy Lukáš Muller . LIEBHERR věžové jeřáby leasing. Rychlé ustavení jeřábu do pracovní polohy.


Tento stroj si dovede poradit s nákladem o váze až 2tun . Aug Obrovské pásy, gigantický výložník a mnohatunový náklad. Německý dokumentární cyklus. Castrol Agri Power Ultra 10W-40. Maximální výkonnost a . Pracovní a přepravní parametry jeřábu, rozměry, nosnost, technické nákresy a zátěžový diagram.


Práce autojeřábem do 35t. Teleskop : 1– m. Příhradová špička : 1– m.

Naše společnost pronajímá jeřáby a autojeřáby - mobilní jeřáby. Naše jeřáby jsou ideální na: montáž hal z ocele alebo. Tatrovky, ale i osobáky, autobusy, bagry, jeřáby , sanitky nakladače nebo popelářská auta.


Autojeřáby jsou technicky . Pronájem jeřábů nabízíme komplexně, tj. Kontakt: Adresa: Kranimex - jeřáby. Výchozí, Názvu (A - Z), Názvu (Z - A) . S našimi jeřáby postavíte cokoliv.


Možnost koupě i pronájmu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky