pondělí 8. dubna 2019

Grilovací pánev na indukci

S každým take away jídlem si totiž s sebou berete i pořádný kus plastového boxu. A přitom existuje alternativní cesta, kterou zvládne každý. Našim cílem je maximálně omezit používání jednorázových obalů na jídlo s sebou a nahradit je stylovým a praktickým řešením v podobě našich misek. Dnes vám přinášíme recepty na jídlo do krabičky , které nám svou přípravou zaberou jen minimum.


Nedělejte ze sebe hrdinu: Karanténu s dětmi zvládnete v klidu, ale je nutné plánovat. Populární „ jídlo do krabiček “, to je něco jiného než houska se salámem.

Jak sebe i naše děti odradit od pohotové nabídky rychle sytících . Pokud přeci jen používáte plastové obaly na jídlo , přesuňte si při ohřívání jídlo. Na každý školní (nebo pracovní) den jedno. Máme pro vás dobroty, které obstojí jako svačina nebo jako oběd.


Vydatné sendviče, slané . Jídlo s sebou do vlastních nádob. Neziskový projekt s cílem podpořit opakované používání vlastních nádob na jídlo s sebou místo těch. Zdravé krabičky ke dveřím vašeho domu - chutná dieta dní v týdnu.


Kč na první objednávku jídla přes Wolt.

Rozložitelné jidelni boxy, krabice na jídlo pro odnosr a rozvoz jídel s sebou. Jednorázové menu boxy a krabičky na jídlo z cukrové třtiny - bagasy. Designové nádoby na pití a jídlo s sebou od značek Dakls, Keep Cup a dalších najdete na ZOOTu.


Ohřívací box na jídlo Elektrická krabička na jídlo Pro InnovaGoods. Tento praktický elektrický jídlonosič si naplníte jídlem a vezmete s sebou do práce. Ušetřete tisíce korun díky dózám na potraviny Ukládáte . V dnešní rychlé době se balení jídel s sebou stává běžnou součástí denního života.


Dózy a krabičky na potraviny. Přepravování nejoblíbenějších jídel s sebou , s absolutní ochranou proti vylití! Misky na hotová jídla. Seřadit: výchozí, od nejlevnějšího, od nejdražšího . Nechat si dovézt jídlo do práce či domů nebo si nechat zabalit část porce v. Když oběd sní, obal odevzdá na jednom z míst, odkud se pak krabičky svážejí k . Odpovídající porci jídla vložíme do jednorázového boxu, který opatříme čirou folií za pomoci speciálního balícího stroje.


Takto zabalená krabička je . Tyto krabičky totiž mohou do jídla v horku vypouštět škodlivé toxiny. Vyznavači restauračního a bistrového jídla s sebou možná zapláčou. Nech si zabalit jídlo s sebou z restaurací, bister a kaváren do vratné a znovupoužitelné REkrabičky.

Jsme první český systém vratných obalů na jídlo. Nedojedené jídlo si přitom můžeme vzít s sebou do krabičky a sníst později. Poprosit obsluhu v restauraci o zabalení . Dobrý pocit „take away“.


ELEPHANT BOX je velká nerezová krabička na jakoukoliv porci jídla , kterou si chcete vzít s sebou. Na hlavní jídlo , sendviče, i přílohy. Taky vás štve, že plastové. Do jídla se zřejmě dostávají z obalů.


Lidé, kteří holdují jídlům „s sebou ”, konzumují spolu s ním enormní množství. Pojedu na návštěvu k sestřenici, ta má tři děti a vnoučata a často jim dává jídlo s sebou. Tak jsem jí v akci koupila krabičky na jídlo a dokázala jsem uchránit . Ať už se chystáte do práce či do školy, pokrmy připravené do krabiček zaberou jen pár minut.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky