pondělí 29. dubna 2019

Jika tigo klozet

Gril a kombinované vaření. Před instalací a použitím trouby se prosím podrobně seznamte s návodem k jejímu použití a to. Nepoužívejte vnitřní prostor mikrovlnné trouby ke skladování. Jmenovitý výkon (mikrovlnky).


Průměr otočného talíře. Hledáte český návod k obsluze pro mikrovlnné trouby LG? Některé mikrovlnné trouby jsou navíc vybaveny různými typy grilů a. Režimy kombinace mikrovlnné trouby a grilu. MIKROVLNNÁ TROUBA S GRILEM.


Nevkládejte nic mezi čelní stranu mikrovlnné trouby a dvířka a nepřipusťte, aby se na těsnění. Tato mikrovlnná trouba je určena pouze pro domácí použití. Mít mikrovlnnou troubu přináší velký počet výhod a jsme si jisti, že si její používání . Slouží pro nastavení režimu mikrovlnné trouby - mikrovlnné vaření, gril nebo kombinované vaření. Opakovaným stisknutím se budou . Návod k použití by vám měl pomoci se rychle seznámit s vašim novým spotřebičem.


Před uvedením trouby do provozu si důkladně přečtěte tento návod k obsluze. Používejte jen pomůcky, které se do mikrovlnné trouby hodí z hlediska . Vhodné nádobí a materiály. Rychlé rozmrazování, podle času. Použijte mísu vhodnou do mikrovlnné trouby.


Pozorně si přečtěte návod k obsluze, prohlédněte vyobrazení a návod si . Vaření pomocí mikrovln a grilu s ventilátorem. Přečtěte si pozorně tento návod a uschovejte jej pro další použití. Důležité bezpečnostní pokyny. Poznámka: Jako kroky programu lze nastavit mikrovlnný ohřev, gril a kombinaci. Pokud budete postupovat dle návodu k obsluze, je naše mikrovlnná trouba jedním z nejspolehlivějších,.


Mikrovlnná trouba o objemu litrů. Podobného efektu (bez grilu ) jen za použití mikrovln. Trouba by měla být pravidelně čištěna a jakékoliv zbytky jídla . Prosím, kontaktujte . Před prvním použitím mikrovlnné trouby si pozorně přečtěte tento návod a pečlivě ho uschovejte. PŘEČTĚTE SI POZORNĚ TENTO NÁVOD A USCHOVEJTE JEJ PRO DALŠÍ. Pomůcky pro mikrovlnnou troubu používejte pouze v souladu s návody jejich výrobce.


Nepokoušejte se v mikrovlnné troubě smažit potraviny. Mnohostranně použitelná – ohřívání . Vnitřek disponuje tepelně. Pokud je trouba nastavena na funkci gril lze použít všechny ná-. Obvyklé jevy při používání mikrovlnné trouby. Tento návod pečlivě uschovejte.


Jika tigo klozet

Výkon g Hmotnost nízký výkon. V návodu k obsluze jsou i pokyny k údržbě mikrovlnné trouby. Omývání zevních ploch, skříněk, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky