čtvrtek 18. dubna 2019

Pařák na knedlíky

Hedvábí, Syntetika) končí cyklus s vodou v bubnu. Můžete manuálně pozměnit program a restartovat pračku. Pračka řádně nevypouští.


Tato závada na pračce patří mezi nejčastější. Příčinou může být ucpaný filtr čerpadla, se kterým si bez problémů sami .

E Problém s dvířky. Vodu šlo vypustit jen když jsem dal hadici k podlaze a voda vytekla z bubnu sama do kýble. Napadla mě jedna věc.


Znovu jsem napustil vodu do . Ventil i sifon byly nově instalovány při nekvalitně provedené rekonstrukci bytu. Po spuštění pračky ventil i sifon silně protékají. Místa úniku vody nejsou vidět, .

Po každym praní musim tedy hned vypustit hadičkou tu vodu , aby to zase. Indesit WGS 6TX a vůbec nevypouští vodu. Hadice je napojená správně, i ve správné výšce. Když je prázdná, vypouštění i . V levém rohu svítí červená kontrolka se zobrazením kohoutku.


Mnoho lidí si uvědomuje domácnost pouze tehdy, když se zařízení, které chtějí, náhle stává stávkou. Ve většině situací vypouštěcí hadice působí jako provokátor poruchy. I když je v produktu voda , nikdy neotevírejte dveře ani nevyjímejte filtr.


Spotřebič nevypouští vodu. Odtoková hadice může . Kvůli ucpání je nemožné vypustit vodu. Uvnitř stroje je vypouštěcí potrubí mezi nádrží a čerpadlem. Možná do něj něco spadlo a voda neprošla. Dvířka bubnu se otevírají příliš pomalu.


ZÁVADY ZOBRAZENÉ NA DISPLEJI.

Závady, které můžete . Nevypouští vodu , neždímá , netopí. Abyste nemuseli při každém problému s pračkou hned volat opraváře, s jedním z nich jsme ty nejčastější. Cihelka opravy, nevypouští vodu , neždíme , neotáčí, ucpaná filtrová vložka, Praha Praha Praha Praha zápa . Vypouštěcí hadice je ucpaná nebo ohnutá. Vaše pračka nevypouští vodu. Zkontrolujte vypouštěcí hadici.


Filtr čerpadla je ucpaný. Myčka nádobí nevypouští vodu ? Vyčistěte filtr čerpadla. Pokud se z myčky neodčerpává voda , zkuste nejprve následující postup: 1. Myčku nádobí odpojte ze sítě. Může se jednat například o ucpanou odtokovou hadici od pračky třeba ponožkou a tím pak neodtéká voda z pračky.


Další možností je také vadné čerpadlo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky