pátek 12. dubna 2019

Dolce gusto bazar

Malé vinařství - svatební víno , Rakvice, Czech Republic. Grafiku je možné jakkoli upravit, příp. Etikety na svatební víno jsou zhotoveny z nalepovací papírový folie rozměru 7x10cm.


Dizajn vyhotovíme ku každýmu svatebnímu oznámení nebo dle konkrétních . Ta pravá vína pro váš velký den Lámete si hlavu, jak vůbec víno vybrat?

Které máte zvolit tak, aby odpovídalo charakteru akce a především korespondovalo se. Plánujete na vaší svatbě podávat víno , nebo chcete podarovat vaše svatební hosty vínem s Vaší vlastní etiketou, aby měli památku na Váš velký den? Víno na svatební stůl. Chystáte svatbu, ale nevíte kde s výběrem vína začít?


Připravili jsme si pro vás tipů jak spolehlivě a . Originální svatební dárek pro novomanžele. Přání hodně štěstí novomanželům, potěší ženicha i nevěstu.

Nedávno jsme si tím sami prošli. Chystali jsme naši vlastní svatbu. Nechtěli jsme, aby naše svatba byla . Tiskneme samolepící etikety na svatební víno nebo i jakoukoliv jinou etiketu. Používáme samolepící papír se splitem určený pro lepení na skleněné lahve.


Velmi oblíbený dárek pro svatební hosty i pro vaše kamarády na narozeninové party. Můžete vybírat z více jak druhů etiket, barev kapslí a 8. Zajistíme originální svatební víno přímo z našeho rodinného vinařství – objem . Vinný lístek vám sestavíme na míru a těšit se můžete i na „ svatební “ slevu ;-). Ukázka svatebních etiket, které jsme pro vás připravili.


Malá inspirace pro vaše svatební víno. K tomu výbornou belgickou čokoládu. V nabídce máme jak nejkvalitnější moravské víno . Lahve Od Vína Bedny Svatba.


Perfect for showers, engagement parties or weddings! Vychutnejte si Váš velký den spolu ve společnosti moravských vín z Rodinného vinařství Košut.

Nachystáme vám svatební víno šité na míru. Možnost ochutnávky přímo ve sklípku nebo dovezeme vzorky na ochutnání dle domluvy. Nalahvujeme poté přesně to, . Vinařství Tomanovi vína z Moravy, vína z Čech - Certifikováno. Láhve vína z malého rodinného vinařství ze Znojemska. Svatebni vino a darky na svatbu.


Krabice na svatební víno je vyrobena z dvouvrstvé vlnité lepenky s atlasovou stuhou. Již v knize knih se praví, že na svatbě nastává problém, když dojde víno. Proto zařazujeme do naší nabídky nový produkt v podobě svatebního vína. Chcete hosty obdarovat svatebním vínem? Potom si můžete nechat vytisknout samolepící etikety na svatební víno.


Obrátíte-li se na tiskárnu . Růžové dárkové svatební víno l balené v dárkové krabičce. Unikátní kolekce kvalitních dárkových vín - dárkové svatební víno. Krásný dárek pro ženicha a nevěstu. Suchá odrůdová vína z hroznů pěstovaných na . Všechna práva vyhrazena. Tento web používá soubory cookie.


Dalším procházením tohoto webu. Musíte vybrat víno, které bude chutnat babičce i strýčkovi z Ameriky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky