pondělí 29. dubna 2019

Polozápustné umyvadlo

Polozápustné umyvadlo

Laufen PRO A polozápustné umyvadlo 5x 4mm, s otvorem pro baterii, bílá. Umístění umyvadlové mísy: Uprostřed. Typ přepadu: Standardní. Vnitřní délka umyvadla (mm): 470. Umyvadlo polozápustné bez otvoru pro baterii.


Včetně šablony pro výřez a montážní sady. Moderní vzhled každé koupelně dodají polozápustné umyvadla , které mohou být osazeny do desek různých materiálů. Polozápustné umyvadla se stávají . Zajímavé polozápustné umyvadlo s atraktivně profilovaným korpsusem, jako stvořeným pro umyvadlové skříňky ZOJA - Aqauline ZERO není navzdoru svému. To vše v elegantním designu s důsledně pravoúhlými . Prohlédněte si sekci Sanitární keramika a nábytek . DURAVIT D-CODE polozápustné umývadlo 550x440mm s prepadom, biela.


TECHNICKÉ PARAMETRE: Rozmer: 550x4mm. Na objednávku Běžná doba dodání dní. Upozornění: poslední kus skladem! Pro umyvadla s přepadem lze použít uzavíratelnou výpusť klik klak.


Decentní a mimořádně kvalitní keramické umyvadlo ze série Jika LYRA PLUS, zápustné do umyvadlové skříňky oceníte při každodenním užívání koupelny - jak. Otvor pro baterii, otvor. Typ, Zápustné umyvadlo. Druh výrobku, polozápustné umyvadlo. Provedení, otvor pro baterii . Doporučujeme s deskami Avice, které . D_ V nabídce také s povrchovou úpravou Reflex KOLO.


NázevStyle umyvadlo polozápustné , s otvorem pro baterii, s přepadem . PURITY polozápustné keramické umyvadlo. Jak název Purity napovídá, vyznačuje se tato série čistotou geometrických . Možnost instalace: L - polozápustné. U výrobcu Duravit ME by Starck - polozápustné umývadlo. Tyto stránky používají k poskytování služeb soubory cookie.


Polozápustné umyvadlo

Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny. Používáním těchto stránek . Měděné obdélníkové umyvadlo z části zapuštěné do desky. Uspořádání otvorů pro baterie: předvypíchnutý . V eshopu dále naleznete vany, sauny, koupelnové doplňky atd.


Jak již název Purity napovídá, vyznačuje se tato série . Keramické polozápustné umyvadlo. Koupelny Bernold mají již let spokojené zákazníky. Designéři koupelnového setu MIO již od prvního nákresu mysleli na uživatele kvalitní sanitární keramiky určené pro lidi se sníženou pohyblivostí. Set Meridian nabízí modelů umyvadel, toalet a bidetů ve stejné desénové linii, které . Moderní styl každé koupelně dodají zapustná nebo polozápustná umyvadla, která můžete osadit i ve více kusech vedle .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky