pátek 6. října 2017

Chladící obal na víno

Chladicí obal na víno. Udržujte své oblíbené víno v chladu během slunečných dnů. Stačí vzít víno z krabice a umístit je ve obalu na víno.


Vhodné pro tašky 3L a. Příliš nízká nebo naopak příliš vysoká teplota může vlastnosti jinak znamenitého vína zakrýt nebo zcela znehodnotit.

Snadný způsob podávání chlazeného vína. Vnitřní gelovou vložku dejte do mrazn. Stylové chladící obaly na láhve obsahují gel, který necháte nachladit v mrazáku, a pak nasadíte na láhev. Zmrzlý gel funguje jako byste položili láhev do kyblíku . Rapid Ice Wine Cooler Black VacuVin - rychle chladící obal černý na l láhev vína.


Neoprénový obal můžete celý vložit do mrazáku, není… 3Kč – 6Kčve 3 . Rychlý chladič na víno černý.

Už Vás také nebaví chodit pořád do ledničky pro víno ? Skládá se z vnějšího černého pláště (krytu) a samotného obalu, . Cdiscount chladící obal na láhev vína , oranžový. Koala chladící obal na láhev vína , oranžový. Obraťte se na našeho specialistu.


Vyrobeno z odolné syntetické textilie s gelovou chladicí náplní. Baleno v dárkové krabičce. Rozměry: x 1x 2cm. Doporučená technologie tisku: sítotisk S2. Gelový chladič na víno nebo sekt, před použitím nutno nachladit v mrazícím boxu.


Variabilní průměr, provedení nylon, barva vínová. Díky šněrování lze obal použít na různé druhy láhví od vína. Kč (Cena bez DPH: 16Kč).


Obal je vyroben ze speciálního . Pro ty, kteří se chtějí lišit, máme v nabídce originální obal jako červené šaty - Lady in Red Di Vinto nebo elegantního číšníka.

UPOZORNĚNÍ: Odeslání objednávek z e-shopu do Vánoc garantujeme u objednávek zaslaných do úterý, 17. Plastový chladící obal na víno. COOLIT plastový chladící obal na láhev vína, transp.


Popis Ceník Doba dodání. Na chlazení vína existuje řada pomocníků – chladící nádoby, návleky, obaly i. Pokud si pořídíte kvalitní chladící obal na víno nebo šampus, budete si moci tyto . Vaší firmy, chcete-li použít chladič s Vaším logem jako obal na firemní víno. Moderní chladicí obal na víno pro chlazení vína a udržení jeho správné teploty. Zbavte se jednoduše starostí, jak . Tento výrobek je možné využít buď jako kbelík na led s víčkem a . Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma chladící obal na víno.


Ušetříte tak čas i peníze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky