čtvrtek 2. listopadu 2017

Káva dárkové balení

Káva - dárkové balení. Vzhledem k velkému počtu kombinací . Luxusní káva a luxusní dárková káva je ideální pro výjimečné příležitosti. Přípravili jsme pro Vás exkluzivní balení kávy v dárkové dóze.


Vychutnejte si kávu s osobitou chutí čokolády a karamelu.

Dóza je naplněna zrnkovou kávou až . Málokdo z nás ví nastartovat svůj den bez šálku kávy. Právě proto je káva jeden z nejpraktičtějších dárků. Aby nezůstalo jen při té praktičnosti, dali jsme naše . Degustační balíčky čerstvých kávy z celého světa.


Ochutnejte a náš sortiment v malé balení a už nikdy nebudete chtít nic jiného než opravdu čerstvou kávu. Doručíme do hodin.

Chcete dát někomu kávu jako dárek? Dárková balení kávy skladem. Vyberte si ze 1 arabic, připravených směsí kávy nebo zelené kávy. Konkrétně se jedná o kávu Brazilia Fazenda Lagoa, Columbia Supremo, Nicaragua, Malawi . Do dárkového balení volte prosím pouze kávy o velikosti 100g a 250g.


Větší se do krabice nevejdou. Jak si sestavit dárkové balení na míru. V nabídce najdete nejrůznější dárkové sety, které potěší každého. Pokud ano, tak si Vám dovolujeme nabídnout dárkové balení čerstvě pražené výběrové kávy , které potěší nejen všechny smysly, ale také zahřeje na duši. Skvělá káva je dárek, kterým potěšíte skoro každého.


Neztrácejte před Vánocemi hlavu a vsaďte na osvědčenou klasiku. Položek k zobrazení: 10. Nejlevnější Nejdražší.


Kávová zrna jsou 1 arabica ručního sběru . Menu výběrových organických káv velmi vysoké kvality s označením Organic.

Objednejte si kávu dle svého gusta! Dodáme vám ji ve formě upražených kávových zrn nebo už namletou. Je ideální pro domácí přípravu i do restaurací a. Přemýšleli jste o vhodném vánočním dárku pro své blízké? Zkuste jim věnovat luxusní . Vyrážíte na hory, chcete vypadat stylově a zůstat hezky v teple? Pořiďte si ke kávě tyhle super teplé Ponožky a podpořte české . VÁNOČNÍ DÁRKOVÁ BALENÍ.


Odlište se od konkurence a letos na Vánoce vyzkoušejte něco nového. Věnujte svým obchodním partnerům či . Pohlednice a dárkové balení jsou zahrnuty v ceně. Latino dárkové balení je vhodné jako dárek pro milovníky kávy.


Kávu Vám zabalíme do dárkového balení nebo připravíme dárkový poukaz. Darujete jim kávu od nás. Všechna tato dárková balení jsou k dostání přímo v naší . Budete li kávu potřebovat namlet, prosím, napište Váš požadavek do poznámky.


Cuba Serrano Lavado . V dárkovém balení se nachází designová moka konvička a čerstvě. Soutěží se o dárkové balení pravé italské kávy Segafredo z Peru, Brazílie nebo Kostariky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky