středa 5. prosince 2018

Dřevosan hnědý

Dřevosan hnědý

Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Koncentrovaný impregnační přípravek na ochranu stavebního dřeva v interiéru i exteriéru před napadením dřevokaznými . Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený. Cena je pouze orientační.


Pro zjištění aktuální ceny nás, prosím, kontaktujte na e-mailu . Dřevosan hnědý 1kg - pouze na hrebik. DŘEVOSAN impregnační prostředek na dřevo kg, hnědý. Chrání ošetřené dřevo před hnilobou, plísněmi, dřevokazným hmyzem v interiéru i ve venkovním . Vodou ředitelný, koncentrovaný, širokospektrální, ochranný přípravek na dřevo na bázi organických biocidních účinných složek proti dřevokazným houbám. Spolehlivě chrání dřevo před napadením dřevokaznými houbami (dřevomorka), hmyzem (červotoč, tesařík) i plísněmi. Výrobek je určený především pro.


Optimal hnědý je vodou ředitelný tekutý impregnační přípravek na bázi kvartérních solí, tebuconazolu, propiconazolu a cypermethrinu určený pro preventivní . Pamatujte na ochranu před ohněm i drobnými škůdci. Používejte biocidní přípravek bezpečně. Impregnační přípravek na ochranu stavebního dřeva v interiéru i exteriéru. Před použitím si vždy přečtěte.


Tento ochranný přípravek je určený zejména pro profesionální použití, ale vzhledem k jeho . Dlouhodobá a spolehlivá ochrana dřeva před napadením dřevokaznými houbami, plísněmi a dřevokazným hmyzem. Skladem – můžete mít 9. Poslední kus za tuto cenu! Svým složením zaručuje . Barevnost – zelená, hnědá,. Ochranný impregnační přípravek DEKSAN PROFI kg hnědý.


Použití: preventivní ochrana stavebního dřeva před biotickými škůdci, především ve venkovním prostředí. Vzhled: bezbarvý, hnědý , zelený. ECOLEUM 2hnědý 10l. Vydatnost: kg koncentrátu = m2.


Tmavě hnědý - 2ml - prostředek na impregnování a ošetřování výrobků ze. Barva: Hnědá , 28Kč 23Kč bez DPH. Hladítko s plstí hnědou 250x130x10mm ENCO. Tekutý, vodou ředitelný, vysoce účinný ochranný přípravek na dřevo na bázi organických bio-. Nelíbí se mi však zelený bochemit a hnědý také není nic extra.


Co použít aby byla ochrana dřeva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky