čtvrtek 6. prosince 2018

Motýlek nůž triky

Cena je za jeden pár podnoží. Výber podľa farby podnože dolu. Pro zákazníka potřebuji vyrobit stolovou podnož dle přiloženého výkresu. Kvalitní stolová podnož určená pro barový stůl.


Materiál: spodní podstavec – litinový odlitek, trubka – ocel, připevňovací kříž – litina. Pro stolovou desku o průměru maximálně cm. Na přání Vám upravíme výšku a barvu stolové podnože nebo tvar podstavce.


Jedná se o zakázkovou výrobu. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Stolová podnož TIFFANY two.


Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem . V naší nabídce naleznete stolové podnože klasické výšky vhodné pro jídelní nebo pracovní stoly, ale i vyšší nohy určené pro barové stolky. Hliníková stolová 3-nohá podnož Jazz k zahradním stolkům značky Fast. Použití trojnohé verze závisí na vybrané stolové desce. Podnoží je v nabídce v široké . Stačí pouze vybrat správnou stolovou desku a máte designový kousek do kanceláře, . Centrální ocelová podnož pro interiéry restaurací a kaváren. Barveno černou barvou . Vysoce kvalitní černá celokovová stolová podnož vhodná jako podstavec pro jídelní stoly, bistro stolečky či restaurační a . Pouze stolová podnož , deska . Krásné, moderní, designové, kovové podnoží, nohy ke stolu.


Popis: Prodám stolovou podnož, chromovaný povrch. Detailní popis produktu. Masivní stolová podnož v nerezovém provedení. Upevnění do konstrukce deseti vruty.


STOLOVÁ PODNOŽ TYP 20. Rozkládací stolová podnož. Nadčasová podnož pro jídelní stůl je vhodná do každého . Dokonalé a nezničitelné hliníkové barvené podnože pro desky Laminato nebo Dureltop. Celokovová konstrukce s čtyřhrannou podstavou. Díky spodní pogumované části stojanu nehrozí poškrábání podlahy . Litinová barová podnož je vhodná pro použití v . Dostupné Dostupné do 1-dnůOdesíláme . Tato stolová podnož je, jako ostatně všechny stolové podnože a centrální nohy z naší . Ozdobná litinová stolová podnož v černé barvě.


Provedení s kulatou základnou zaručuje stabilitu podnože.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky