čtvrtek 6. prosince 2018

Nohy nábytkové

Nábytkové nohy koupit o objednat u OBI. Když se vám u oblíbeného stolku ulomí nábytková noha , tak ho hned nemusíte vyhazovat. Levné nábytkové nohy - velký výběr naleznete online na BauMax.


Kovové, plastové a dřevěné nožky k nábytku, pod skříně, komody, koupelnový nábytek, gauče. Délky od 5cm do 25cm.

Všechny nohy jsou stavitelné, tzn. Nabízíme kvalitní kovové nábytkové nohy i nohy ke stolům. Vybírat můžete z kulaté i hranaté varianty noh k nábytku. Vybrat si můžete barové podpěrky, nožky z různých materiálů, úchytky soklu, rektifikační . Zde najdere nábytkové kovové, hliníkové, dřevěné a plastové nožky pro Váš nábytek.


NOHY nábytkové Počet produktů: 13. Tato stolová noha je vyrobena z ušlechtilého nerezového profilu.

Montují se do rohu stolu. Pevné plastové nábytkové kolečko Ø 3 4 s plotnou. Nerezová nábytková nožka Ømm. Dostupnost: objednávkové×. Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Informace, jak tyto stránky používáte, jsou sdíleny . Držák soklové nohy Emuca Ø mm úhlový černý. K nalisování do předvrtaných otvorů Ø mm. Lze použít k nábytku série MESTA, SMART.


Nohu možno použít jako nábytkovou nohu ke . Noha , nožka, kolečko, kluzák, to vše dělá nábytek nábytkem a bez kvalitních komponentů nebude kvalitního nábytku. Vaše hodnocení: Děkujeme za Vaše hodnocení! Nožka nábytková s regulací 60x60x1nerez.


Náhledy Seznam Skladem. KNNA-NOHA ČTVERCOVÁ NÁBYTKOVÁ 40x40x1hliník NA6.

Nohy nábytkové -stolové. Různé velikosti a nosnosti. Výhodné sady nohy a kluzáku Hettich Korrekt.


Dřevěná soustružená nábytková noha č. Místo čepu může být osazena šroubem M8. Sunligoo 8ks náměstí silikonové nohu čepice pokrývá ponožky podlahové chrániče nábytek židle stůl nohy podložky non-slip zabránit . Zde může být úvodní text pro zvolenou kategorii produktů. Tyto skříně byly rozšířeny zejména v německých zemích a . Třídílná celoplastová soklová noha z černého plastu. Dodáváme nábytkové a stavební kování, spojovací materiál, lepidla a jiný sortiment nejen pro truhláře. Pro Vaši jednodušší práci.


Popis: Ks různých nábytkových noh k nábytku zn. Dĺžky od 5cm do 25cm. Všetky nohy sú nastaviteľné, tzn. Stolové nohy a nábytkové nožky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky