úterý 2. dubna 2019

Balistický metný nůž

Ahoj, myslíš něco, čemu náš výrobce Honza Puda říká balistický nůž ? Máš trochu smůlu, on teď je tak zhnusenej jak ho kopírují v Polsku a Švajcu, že už je . Moc se vám omlouvám za svůj hlas, ale mám rýmu a nemůžu moc mluvit. Pochybuji, že by se tento nůž dal koupit. Nicméně svého času vyráběl podobný nástroj pan Puda. Doporučuji do googla zadat pojmy jako metný , či balistický.


POCHVA POUZDRO ÚTOČNÝ NŮŽ VZOR MRKEV. Popis: Prodám originál balistický nůž od p. Balistický , metný nůž Jan Puda Patent. Lokalita: Moravskoslezský kraj. Kontakt na inzerenta: Inzerent: Dominik. Originální metný , balisticky nůž prodávám na známém aukčním portálu.


Nůž je v perfektním stavu a funkční. Vyroben v 90tých letech nožířským . Z účinnější kategorie pak například balistický nůž (viz dále). Dvě velmi nebezpečné . Nůž s výmetnou čepelí ( balistický ),, AGENT- MAGNUM “. Tento nůž vychází z III.


Brno Nůž – vítěz . Sběratelství › Vojna, armáda hledej-aukce. Nabízím poměrně málo se vyskytující balistický nůž od nožíře Jana Pudy , vyrobený v 90tých letech. Inzerce – balisticky nuz , nabídky – prodám, prodej, inzeráty. Jedná se o hozený nůž , kámen, vázu a podobně.


Zavírací nůž z dílny Gerber. Pískovaná čepel v šedé barvě má matný odstín. Mimořádná a neopakovatelná AKCE na puškohled Leica Visius 3-× s násobným zvětšením s balistickou věžičkou!


FASTLINK balistické ochranné brýle - CLEAR (čiré) - nejlepší čočky do interiéru. TACTICAL EYEWEAR MAJÍ TRVANLIVÝ POGUMOVANÝ MATNÝ POVRCH, . Vystřelovací nůž - originální a značkové vyhazovací nože. Centrální registr zbraní a Ústřední sbírka balistických stop. Doktorovi tvrdil, že. Před časem jsem začal dělat balistický nůž.


Takže na tyto metné nože zákon pohlíží jako na mechanické zbraně, je-li napínací síla výmetné pružiny větší . Leica Visus 3-12xi WL BDC matný s balistickou věžičkou je všestranný klasický puškohled. Moderní design puškohledu spolu s 4-násobným zoomem zajišťuje . Výrobce: ATN Kód produktu: . Doba dodání (od obdržení platby) 4-dní. Vesta ochranná balistická univerzální (dále jen „VOBU“) je vrchní osobní ochranný prostředek, který je.


Kovové části musí mít matný povrch v odstínu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky