středa 3. dubna 2019

Stojan na papírové utěrky

Stojan na papírové utěrky

Retro stojan na papírové ubrousky z kvalitního nerezu, lakovaného vysoce kvalitní práškovou barvou. Stojan lze využít na . Držák na kuchyňské utěrky Wenko Shelf. Zásobníky a stojany eshop. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu. Opatřeno pružinou, která přidržuje volný . Dřevěný stojan na papírové utěrky s dekorem levandule rozveselí každou jídelnu.


Pokud nevíte kam s utěrkami bude tento stojan tou nejlepší volbou a zároveň . Braní papírových utěrek bude najednou snadné - stačí stisknout rukojeť, zastavit roli a odtrhnout tolik papíru. Přečtěte si úplný popis Náhled tisku. Předpokládaná dostupnost na prodejnách:.


Nástěnný držák na papírové utěrky CAPPA_3. Přísavka na spodní straně zaručuje dobrou stabilitu na hladkých pracovních plochách. Namísto papírových utěrek lze stojan používat také na jiné potřeby, jako . Výrobek je nyní nedostupný.


Kvalitní držáky na papírové utěrky Hailo do Vaší kuchyně. Držáky pro odpadkové polyetylenové pytle. Ty potom máte pořád po ruce a navíc se jedná o moc hezkou ozdobu v kuchyni. QUALY LogRoll, hnědý.


Elegantní kovový stojan na papírové utěrky v chromově lesklém provedení. Najít ten správný, praktický a ještě k tomu krásný stojan na papírové utěrky či ubrousky může být pěkný oříšek. Tento ale splňuje obojí. Utěrky z něj budete moci . Prodám kovový držák na papírové utěrky ve velmi dobrém stavu.


Stojan na papírové utěrky

Kovový stojan na papírové utěrky. Každá správná hospodyňka jistě ocení mít po ruce kuchyňské utěrky. Na kovovém stojánku z dílny Ib Laursen je ocení ještě . Slouží k navléknutí roli papírových utěrek.


Velmi vkusný stojan na papírové utěrky je vyroben z bambusu. Díky tomu je odolný proti vysokým teplotám a vlhkosti. Své uplatnění najde v kuchyni,. S použitím pouze jedné ruky můžete papírové utěrky snadno utrhnout i snadno nahradit prázdnou roli. Automaticky se přizpůsobí výšce role papíru.


Stojan na papírové utěrky

Materiál: Dřevo Vnější úprava: matná Barva: světle šedá Vyztužený skelnými vlákny. Zvládá toho opravdu hodně. UTĚRKODRŽÁK LEAF stojan na kuchyňské utěrky zajímavý vzhledem a funkční, díky masivnímu (4g) podstavci s integrovaným závažím, který udrží stojan. Hailo KitchenLine Design stojan na utěrky bílý Kuchyňský stojan na papírové utěrky. Vynikající pro stylové uložení papírových utěrek v rolích.


Papírové utěrky lze lehce utrhnout za pomoci pouze jedné ruky. Těžká váha stojanu a . Praktický stojan na papírové utěrky , který je zároveň doplňkem Vaší kuchyně. Povrch: broušený, olejovaný.


Skladem Položka ks odeslání pátek 12. Nakupujete ve větším množství a na firmu? Role papírových utěrek bude mít své místo a zajistí jednoduché odtrhávání utěrek. Rozměry: průměr podstavce 17cm, výška 30cm, průměr tyče 5cm.


Registrovaní zákazníci navíc získávají na příští nákup, věrnostních bodů. Zítra u Vás nebo na pobočce. V případě potřeby otřete vlhkou utěrkou a osušte, nemyjte v myčce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky