čtvrtek 4. dubna 2019

Balistický nůž cena

Nuz , prudina a pouzdro ako na foto. USA verze,takzvaný Florida . Popis: Nabízím k prodeji balistický nůž PUDA KGB- Specnaz. Nůž s výmetnou čepelí ( balistický ),, AGENT- MAGNUM “. Tento nůž vychází z III. Cena nože která se vyšplhala na jednom aukčním servru.


Prodám ruský balistický (výmetný) nůž. Je v podstatě nový, nepoužívaný. K ceně dopravné 2Kč Tel. Ahoj, myslíš něco, čemu náš výrobce Honza Puda říká balistický nůž ? Army shop ARMED ⭐ Široký sortiment army zboží za skvělé ceny ! UTON používaný Armádou České republiky s příslušenstvím pilka, pilník (civilní verze). Dají se sehnat akorát pouzdra za poměrně vysoké ceny , po kterých se však okamžitě slehne zem.


Nůž má očka umožňující přivázání ke klacku a vytvoření kopí. M-Tech Xtreme Balistic. Nůž je doplněn padnoucím pouzdrem z balistického nylonu. Víceúčelový bojový nůž řady Military Fox Design PREDATOR.


NŮŽ FOX FK-MD 1ATC GUNHAMMER GAUTOM. Pouzdro: balistický Nylon. Vynikající ceny a dodání do druhého dne! Ponúkame nože vysokej kvality za rozumné ceny na akékoľvek účely a sme si istí , že potešíme aj najnáročnejšieho zákazníka s veľkým výberom nožov. Test balistické vesty Shark.


Doporučená maloobchodní cena. Následovalo umístění na figurínu, ani zde nůž neprošel. Integrální nůž v černém provedení s rukojetí G10. Součástí je balistické. O tenká balistická trička, která Moira vyvíjí pro českou zbrojařskou firmu 4M.


Muž , který stál také za zrodem elitní armádní jednotky SOG, po . Materiál antišokové vložky je možné libovolně seřezávat zlamovacím nožem. K prodeji ocelových plátů, antišokových vložek a dalšího příslušenství zdůrazňujeme, . Plus včetně kvalitního pouzdra z balistického nylonu. Mini nůž je lehký díky unikátní hliníkové rámové konstrukci a dá se snadno otevřít jednou rukou. Cena : OD: DO: Seřadit od: Nejlevnější Nejdražší Upřesnit. Dostupnost:Na skladě.


Vesta pancerová ochranná zelená II. Cena platí výhradne pri nákupe v eshope Muničák. Balistický plát AR5TBO7CZ, 245x295x6mm s aramidovou kapsou.


Kompletní výbava pro výpravy do divočiny, turistiku, zábavné hry za skvělé ceny. Nůž balistický Ruský Specnaz GRU Bajonet za 03Kč. BALISTICKÉ VLOŽKY, PLÁTY, KERBEROS TACTICAL. V TÉTO KATEGORII NEBYL NALEZEN ŽÁDNÝ PRODUKT.


Počet kusů: Cena : Kč. Seal Pup Elite je dodáván spolu s praktickým pouzdrem z odolného balistického nylonu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky