čtvrtek 4. dubna 2019

Svícny ze zavařovacích sklenic

Témata: bydlení, bytové doplňky, DIY, zavařovací sklenice. Ze zavařovacích sklenic lze vyrobit mnoho různých věcí – rozkošnou lucerničku , . Než listy proschnou, můžete si dobu čekání zkrátit hledáním vhodné sklenice a . Zavařovací sklenice nemusí nutně sloužit pouze pro účely skladování. Můžete vytvořit lucerničky , vázy či květináče na zavěšení, v nichž si lze .

Nyní vezmete zavařovací sklenici a do jejího plechového víčka vyříznete otvor. Víčko po stranách provrtáte a do otvorů navléknete řetízek. Do zavařovačky vložíte . Lucerničku jsem vyrobila ze zavařovací sklenice od.


Discover ideas about Winter Decorations. Opětovné použití pěkných zavařovacích skleniček k jejich. Jednoduché podzimní lucerničky – potřebovat budete .

Při výrobě strašidelných lucerniček zužitkujete starší věci, jako jsou nepotřebné zavařovací sklenice (můžete využít různé velikosti i tvary) a . Dno sklenice vysypeme oblázky a do nich umístíme svíčku. Zašroubujeme víčko a celou lucerničku zavěsíme na jeden . Některé zavařovací sklenice mají zajímavé tvary. Lidé zbožňují také tyto nápady. Třeba se vám poštěstí narazit na hromadu starých zavařovacích sklenic , které se ještě dají zajímavě využít. Obyčejná věc, řeklo by se… Ale přidá-li se k ní věc . Tento pin objevil(a) Eva Chmarská.


Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Sklenice od marmelády, okurek a nutelly se hodí k lecčemu. Mason Jar Craft Ideas. Skleněné zavařovačky si můžete tematicky ozdobit podle . Výrobky Ze Zavařovacích Sklenic. Vyrobili jsme asi sto lucerniček ze zavařovacích sklenic.


Během hodiny jsme všechny rozdali, sdělila Michaela Bláhová, vedoucí denního . Duchové ze zavařovacích sklenic.

V dnešním článku Vám ukážeme úžasné nápady na kouzelné dekorace ze zavařovacích sklenic. Stačí je jen natřít lepidle a ponořit do soli. Těmito malými lucerničkami vytvoříte romantickou atmosféru.


Foto: zavařovací sklenice jako svícen zavařovací sklenice jako svícen. Třeba vázička, lucernička na čajovou svíčku nebo originální lustr. Sháníme větší počet Zavařovacích sklenic , mohou být bez víčka.


Odvoz zajistíme a malý prezent také. Svícen je dvouplášťový a skládá se ze dvou obyčejných sklenic. Můžete kombinovat vázu válcovitého tvaru, objemnější zavařovací sklenice. Uvítáme, když nám maminky nějaké pošlou. Skleničky mohou být i menší, stačí, když . Háčkovaný klobouček - ozdobné víčko na . Obháčkované zavařovací sklenice třeba jako lucerničky.


A protože je čas zavařování, přinášíme ti prima inspiraci na dekorace z něčeho tak obyčejného jako je zavařovací sklenice. Budeš mrkat, co všechno se z nich . Během pracovních činností jsme si vyrobili krásná vánoční přáníčka, lucerničky ze zavařovacích sklenic a také jsme si zkusili ozdobit perníčky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky